nieuws over ons 
en de 
aardpeer
 ZONDAG 21 DECEMBER 2008  
HET GEZELSCHAP VAN DE AARDPEER IN NIJMEGEN!!!!!

Weer een hele gloednieuwe dag van de aardpeer! Het gezelschap van de aardpeer streek dit jaar neer in Nijmegen. Over de 60 mensen aten mee. Lees hier meer --------------------------------------->
    
AARPEERWODKA 
In Duitsland weten ze wel raad met de aardpeer. Alles wat niet in vaste vorm wordt geconsumeerd belandt in de stookketel. Topi-schnaps, zoals onze oosterburen de borrel liefkozend noemen, wordt ook nog gezondheidskwaliteiten toegedicht. Het zou heel goed zijn voor de spijsvertering. Dat willen we meemaken, dachten wij en gingen op zoek naar onze eigen meesterbrouwer. Die vonden we in de persoon van Wam Zuurstra, het alias van een kunstenaar die ook pure schoonheid ziet in een goed glas alcehol!Zo hieven we we op de 2e landelijke aardpeerdag het glas met versgestookte aardpeerwodka; Stinker! 
Wil je zelf ook aan de slag met het maken van bier of wodka, kijk dan op: home.deds.nl/~illegaalbiertje/

GROENTEBOEK
We waren eigenlijk nog maar net begonnen met dit genootschap van aardpeerminnenden, of we stonden al in een boek!
Marriët Willems en Simone Kroon van House of Origin schreven en ontwierpen een boek over allerlei Nederlandse groenten die je niet meer vind bij de groenteboer of de Spar. Het heet ‘Raapsteeltje” en het won pardoes de prijs van beste kookboek van het jaar. 
Zo ziet het eruit. Ons vind je bij de A van Aardpeer. 


AARDPEER ON YOUR RADIO
Stond er ineens een mevrouw van de radio op de voicemail, of we in het kneuterige zaterdagochtendprogramma Cappuccino op radio 2 iets wilden vertellen over d’aardpeer. Aldus spraken wij de natie toe:


JIJ, VRIEND?
Vriend worden van de aardpeer kun je helemaal gratis en voor niks. Meld je aan voor onze digitale mailinglijst en we houden je op de hoogte van nieuwe recepten en onze activiteiten. Je kunt ons ook uitnodigen om te komen koken (aardpeer, maar ook ander lekkers), of om samen iets te organiseren. 
Mail naar: vriendenvandeaardpeer@gmail.com. . 

mailto:vriendenvandeaardpeer@gmail.comshapeimage_3_link_0
 
home lees hier 
meer over 21 december